Programma

[porto_preview_image fixed=”yes” noborders=”yes” image_id=”112″]

Stap eens in het paasverhaal!

Houdt u van theater en kunst, dan is dit uw kans! Deze sensationele theater-Passion speelt elk jaar rond Pasen in een andere stad en heeft bezoekers uit heel Nederland en België. Bij Wandeltheater Dolorosa doen we ons best om iedere bezoeker een onvergetelijke voorstelling te bezorgen.

Het unieke van dit theaterstuk is o.a. dat de bezoeker niet blijft zitten op één plek, maar als groep langs verschillende scènes wordt geleid door een gids. Er is een sensationele afwisseling van kunstvormen, waarbij de vele levende standbeelden een pijler zijn van deze voorstelling. Door live muziek, dans- en theaterscènes worden gebeurtenissen uit het leven van Jezus verbeeld. Er worden bijna geen woorden gebruikt, waardoor een spannende dynamiek ontstaat en als publiek het gevoel krijgt zelf in het verhaal rond te lopen.

Juist door kijken en genieten komen de prachtige scènes tot leven en kunt u Pasen voor het eerst of opnieuw beleven. Deze passion is geen zwaarmoedig verhaal maar een hoopgevend, verbindend verhaal waarna iedereen blij naar huis gaat.

De loopafstanden zijn kort en indien gewenst is er een mogelijkheid tot zitten. Het wandeltheater duurt ongeveer 90 minuten. De voorstelling is geschikt voor mensen van allerlei leeftijden en talen en voor doven & slechthorenden.

Na afloop kunt u foto’s maken van de standbeelden en praten met diverse spelers en de kunstgalerij bewonderen.

 Voorstellingen

Wilt u nu komen genieten van de voorstellingen? Op de pagina Tijden & Prijzen staan alle tijden van de voorstellingen aangegeven en kunt u uw tickets bestellen. Op de pagina informatie vindt alle praktische informatie over het evenement dat u niet mag missen!