Programma

Programma

Stap eens in het Paasverhaal!

Hou je van theater en kunst, dan is dit je kans! Deze sensationele theater Passion speelt elk jaar rond Pasen in een andere stad, en heeft bezoekers uit heel Nederland en België. Bij Wandeltheater Dolorosa doen we ons best om iedere bezoeker in de watten leggen, en hen een onvergetelijke voorstelling te bezorgen.

Het unieke van dit theaterstuk is oa dat de bezoeker niet blijft zitten op een plek, maar als groep langs verschillende scenes wordt geleid door een gids. Er is een sensationele afwisseling van kunstvormen waarbij de vele levende standbeelden een pijler zijn van deze voorstelling. Door live muziek, dans- en theater- scénes worden gebeurtenissen uit het leven van Jezus verbeeld. Er worden bijna geen woorden gebruikt, waardoor een spannende dynamiek ontstaat, waardoor je als publiek het gevoel krijgt zelf in het verhaal rond te lopen.

Juist door kijken en genieten komen de prachtige scenes tot leven en kun je Pasen voor het eerst of op nieuw beleven. Deze passion is geen zwaarmoedig verhaal maar een hoopgevend verbindend verhaal waarmee iedereen blij naar huis gaat.

Deze afstanden zijn kort met mogelijkheid tot zitten. Het wandeltheater duurt ongeveer 90 minuten. De voorstelling is geschikt voor mensen van allerlei leeftijden en talen , en voor Doven en slechthorenden.

Na afloop kun je foto’s maken van de standbeelden en praten met diverse spelers, en kun je de kunstgalerij bewonderen.

Programma