Informatie

Voorstelling

De voorstelling van Wandeltheater Dolorosa is een hele belefenis. Elke voorstelling duurt ongeveer 90 minuten. Klik hier voor meer informatie over tijden & prijzen. Houdt u er rekening mee dat het om een wandeltheater gaat, wat betekent dat u wandelt naar de diverse scènes, en dat het publiek vaak blijft staan tijdens het kijken. Er zijn wel genoeg stoelen aanwezig voor mensen die niet (lang) kunnen staan. Ook zijn er overal in de kerk stoelen en banken om vooraf of na de voorstelling te kunnen zitten.

Kinderen

Kinderen zijn van harte welkom, zij dienen wel onder begeleiding te zijn van een volwassene. Gezien het indrukwekkende karakter, vragen wij u om per volwassene maximaal 3 kinderen te begeleiden. Voor gevoelige kinderen kan het programma te pittig zijn.

Doven & Slechthorenden

Wandeltheater Dolorosa is ook zeer geschikt voor doven en slechthorenden. Er is genoeg te zien en er wordt weinig gesproken tijdens de voorstelling. Tijdens een aantal voorstellingen is Ellen Both, tolk NGT aanwezig. Zij ondersteunt het verbale gedeelte met veel toewijding visueel. Bij elke scène is er een plek gereserveerd voor een ieder die hier gebruik wil maken. Indien gewenst kunt u voorafgaand aan de voorstelling even kennis met haar maken.

Mindervaliden

Het gehele wandeltheater is toegankelijk voor mensen in een rolstoel, tevens is er bij elke scène een plek gereserveerd, zodat u alles goed kunt volgen. Bent u slecht ter been en/of kunt u niet lang staan, meldt u zich dan bij één van onze stewards. Zij zorgen ervoor dat er voor u bij elke scène een mogelijkheid is om te zitten.

Beeldopname

Tijdens de voorstellingen lopen onze fotografen rond om foto’s te maken. Deze zijn terug te vinden op onze website en op facebook. Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling zelf foto’s of video’s te maken, maar na afloop kunt u naar hartenlust foto’s maken van en met de diverse standbeelden.