Acties

Maak de grappigste selfie met een living statue en win 100 euro

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar doe dan mee met de selfieactie.  Wat moet je doen om te winnen?

  • Schrijf je van te voren in. Wij sturen jou dan deelnamenummer en als je snel bent een kortingscode zodat jij 30% korting krijgt op je toegangskaartje.
  • Bestel vervolgens een kaartje voor Wandeltheater Dolorosa.
  • Na de voorstelling maak jij een grappige selfie met één van de living statues. De living statues zijn op de hoogte van de actie en willen graag meewerken aan jouw idee.
  • Zet jouw foto op instagram samen met je deelnamenummer en #WTDFOTOWEDSTRIJD
  • Wij kiezen de grappigste foto uit en geven de winnaar 100 euro cadeau.

Belangrijk om te weten:  Tijdens de voorstelling mag er niet gefilmd of gefotografeerd worden.

Wij vinden geven belangrijk

Het was de moeder van Jezus die voor de geboorte een lied maakte en zong dat Hij hongerigen zou overladen met het beste (Lucas 1:53). Vanuit die gedachte willen wij ook gaan geven en jullie daar  bij betrekken. Door te geven worden we immers allemaal gelukkiger.

Wie goed doet…

Onder het motto: “Wie goed doet, goed ontmoet” willen wij jou de mogelijkheid aanbieden om een vrijwilliger te nomineren. Nomineer jij een ander dan nemen wij contact met hem of haar op en dan krijgt deze persoon 30% korting op een kaartje voor Wandeltheater Dolorosa.  Vraag hier een kortingscode voor een vrijwilliger aan.  Ben je zelf vrijwilliger dan kan jij natuurlijk ook jezelf opgeven. Reserveer vervolgens snel want er zijn een beperkt aantal kaarten met korting te verkrijgen.

Geef aan een ander…

Natuurlijk willen wij ook jou de mogelijkheid bieden om iets aan een ander te geven. Wij willen jou in staat stellen om een donatie te doen voor een kaartje voor iemand anders. Van bijstandsmoeder tot vluchteling, van krap bij kas zittende jongere tot eenzame ouderen. Jij kan een doelgroep aangeven en een kaartje doneren dan zorgen wij dat een willekeurig persoon in die doelgroep een vrijkaartje krijgt. Gun een ander ook een kaartje.